Memory+, 30 tab

Memory+, 30 tab

Physalis

Çmimi i zakonshëm €20,80 Zbritje

  • Ginko biloba mbështet qarkullimin e gjakut të trurit, kujtesën dhe përqendrimin
  • DHA kontribuon në një funksion normal të trurit
  • Zinku mbështet funksionet intelektuale
  • Seleni ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga radikalet e lira

Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë dhe lëndë ushqyese

Të moshuarit, studentët, menaxherët: të gjithë mund të përdorim një rritje të kujtesës nganjëherë! Physalis Memory+ është një kompleks që përmban vaj peshku me cilësi të lartë me DHA, një acid yndyror thelbësor omega-3 që ndihmon në mbështetjen e funksionit të trurit*. Përbërësit aktivë të Ginkgo biloba ndihmojnë më tej kujtesën dhe përqendrimin, duke kontribuar gjithashtu në një qarkullim më të mirë të gjakut (brenda truri). Gjurmët e shtuara të zinkut dhe selenit përkatësisht stimulojnë funksionet intelektuale dhe mbrojnë qelizat nga radikalet e lira. I plotësuar me fosfatidilserinë!

*Efekt i dobishëm me marrjen ditore prej 250 mg DHA ose 1 kapsulë Physalis Memory+.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

PËRMBAJTJA
30 kapsula

PËRDORIMI
1 deri në 2 kapsula në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe gjatë periudhës së dhënies së gjirit.

Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj në rast të përdorimit të njëkohshëm me antikoagulantë.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.