Meli, 500g
Meli, 500g

Meli, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,20 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Nga kokrra e melit, e kultivuar pa pesticide dhe aditivë. Me shije freskuese neutrale, të shkëlqyera në kombinim me kornfleksa të drithërave të ndryshme.