Mango të thata Bio, 100g

Mango të thata Bio, 100g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €4,40 Zbritje

Mango e thatë, një rostiçeri natyrale e mrekullueshme, e shijshme dhe e shëndetshme

Mango është një frut me vlera të mëdha ushqyese, i pasur me fibra dhe veçanërisht ngopës, pa na ngarkuar me shumë kalori.

Është një burim i pasur me fruta të beta karotenit.

Importuar nga Afrika e Jugut për BIO-HEALTH