Maja e thatë, 7g
Maja e thatë, 7g

Maja e thatë, 7g

Biovegan

Çmimi i zakonshëm €1,50 Zbritje

Maja e thatë nga bujqësia organike, e paketuar në një ambient të kontrolluar. Udhëzime për përdorim: vendosni përmbajtjen e qeses në miell dhe përzieni mirë me përbërësit e thatë. Mos e vendosni majën direkt në ujë. Një qese maja e thatë është e mjaftueshme për 500g miell.