Macadamia Bio, 150g

Macadamia Bio, 150g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €10,50 Zbritje

Fruti Macadamia e ka origjinën në Australi, megjithatë, tani rritet në pjesë të ndryshme të botës, duke përfshirë Hawaii dhe pjesë të Amerikës Latine, Azisë dhe Afrikës.

Arrat Macadamia kanë një aromë të butë si gjalpi. Është një frut shumë i pasur me vitamina, minerale dhe substanca me aktivitet të fortë antioksidues.