Lule kripe nga Mesologgi, 250g

Lule kripe nga Mesologgi, 250g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Kripë nga minierat natyrale të kripës së Mesolongjisë.

Tradicionalisht mblidhet nga sipërfaqja e ujit. Kur uji avullon, kristalet e kripës krijojnë një shkumë që mblidhet në skajet e shtratit të kripës dhe quhet lule kripe.

Përdoreni atë në gatim, pjekje dhe zbukurim, duke përmirësuar shijen e çdo pjate.