Lule e kripës e pajodizuar, 100g

Lule e kripës e pajodizuar, 100g

SOLANA NIN

Çmimi i zakonshëm €5,50 Zbritje

Lulja e kripës në formën e saj origjinale përftohet nga kripa e Ninit që vendoset në fund të pishinës dhe lulja e kripës si një kristal i imët mbetet në sipërfaqen e detit. Është korrur butësisht me duar të njeriut dhe sita të veçanta prej druri. Ka një shije specifike gurmane dhe nuk përdoret në procesin e gatimit, por në fund të gatimit si një prekje përfundimtare.

Përbërja kimike mesatare:

NaCl 97,66%, Ca 0,058%, Mg 0,945%, K 0,150%, H2O 1-2%, minerale të tjera 1,18%.