Losion balancues ditor, 50ml

Losion balancues ditor, 50ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €26,90 Zbritje

Losionet ditore të Dr. Hauschka janë të lehta dhe hidratuese, të fuqizuara me bimë të fuqishme. Ato janë të butë në strukturë dhe sigurojnë hidratim afatgjatë. Ato absorbohen shpejt, mbrojnë lëkurën gjatë gjithë ditës dhe janë një bazë e shkëlqyeshme për make-up.

Balancimi i lëngjeve ditore ekuilibron lëkurën e kombinuar të prirur për zonën T dhe njollat. Rregullon lëkurën e yndyrshmej, lehtëson shfaqjen e njollave dhe ekuilibron gjendjen e lëkurës.

Përbërësit më të rëndësishëm aktivë në përbërjen e lëngut janë s antilis, bishti i kalit dhe gladioja.


Losioni ka një certifikatë NATYRA të një produkti plotësisht natyral. Nuk përmban aromë sintetike, ngjyra dhe konservantë, si dhe vajra minerale dhe silikone. Filozofia e Dr. Marka Hauschka janë përbërës nga kultivimi organik ose biodinamik, kur është e mundur, dhe ne i sigurojmë ato në përputhje me parimet e tregtisë së drejtë dhe partneriteteve të zhvillimit.

Losionet ditore te Dr. Hauschka krijohen për t'iu përgjigjur kushteve të ndryshme të lëkurës dhe nevojave individuale.