Lion´s Mane, 60 tableta

Lion´s Mane, 60 tableta

Living Nutrition

Çmimi i zakonshëm €37,90 Zbritje

Një nga kërpudhat më të bukura pamja e të cilit i ngjan një reshje të vogël dëbore, në shqip quhet Mana e luanit (Lion´s Mane).

Mana e luanit përmban një kombinim të jashtëzakonshëm të lëndëve ushqyese.

Kapsulat e perimeve përmbajnë micelium ekologjik të kreshtës së Luanit (lat. Hericium erinaceus) me një spektër të plotë përbërësish: polisaharide (beta glukan, arabinoksilan, glukozë, ksilozë, galaktozë dhe manozë), glikoproteina, ergosterole, triterpenoid dhe mirrone të tjera të vlefshme.

Procesi i rritjes së Living Nutrition të Manes së Luanit kryhet sipas parimeve të qëndrueshme dhe të rrepta ekologjike dhe duke përdorur teknikat më moderne të prodhimit që synojnë ruajtjen maksimale të lëndëve ushqyese të vlefshme të kësaj kërpudhe fisnike, në përputhje me standardet më të larta të cilësisë

Kapsulat mund të hapen dhe shtohen në një pije ose smoothie ose të përzihen në ushqim.

Më së miri merret me ushqim. Shmangni marrjen me ushqim ose pije të nxehtë, pasi kjo mund të dëmtojë lëndë ushqyese të ndjeshme.

Dozimi: Merrni 1 kapsulë dy herë në ditë me vakt. Nëse është e nevojshme, rriteni në 2 kapsula dy herë në ditë.