Petëza të mëdha të tërshërës, 500 g
Petëza të mëdha të tërshërës, 500 g

Petëza të mëdha të tërshërës, 500 g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,20 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Nga tërshëra ekologjike, me shije freskuese neutrale, e shkëlqyeshme në kombinim me qumësht dhe fruta të thata dhe me kanellë. Mund të përdoren për përgatitjen e bukës, pastave dhe llojeve të ndryshme të makaronave.

E përshtatshme për bebe nga mosha 6+ muajsh.