Lëng nga Aronia, 500ml

Lëng nga Aronia, 500ml

Kosberry

Çmimi i zakonshëm €5,50 Zbritje

Lëng nga super fruti Aronia 100% ORGANIC
Lëngu 100% nga aronia është i prodhuar nga kokrra të plota organike të aronisë. Procesi i përpunimin përfshin vetëm shtrydhje dhe pasterizim me qëllim të ruajtjes së të gjitha vitaminave, mineraleve dhe fijeve që përmban aronia. Lëngut nuk iu është shtuar ujë, as ëmbëlsues artificial, as konzervues, as sheqerna dhe as ngjyra artificiale.
Prej vitaminave përmban të gjithë nutrientët esencial: C, A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B9, kurse prej mineraleve është e pasur me zink, hekur, kalium, kalcium, mangan, fosfor dhe jod.
1-Antioksidanti numër një, forcon imunitetin e organizmit
2-Përmirëson paqyren e gjakut, sheqerit dhe yndyrës në gjak
3-Shëron infeksionet urinare, pastron organizmit nga toksinet
4-Prodhim vegan pa GLUTEN
5-E çertifikuar organike sipas standardeve të BE EU 🌿
Mënyra e përdorimit:
Fëmijët nën 12 vjeç 1 x 25 ml në ditë (pas ushqimit)
Të rriturit 2 x 50 ml në ditë (pas ushqimit)
Lëngu i aronias pas hapjes duhet të përdoret mbrenda 10 ditësh dhe të mbahet në frigorifer.