Lajthi, 150g
Lajthi, 150g

Lajthi, 150g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €4,40 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Lajthitë përveç që janë shumë të shijshme, ju gjithmonë mund t’i keni ato në majë të gishtave kur keni nevojë për një rostiçeri të shpejtë. Ato mund të hahet të papërpunuara ose të pjekura në tigan të thatë, në nxehtësi të ultë, duke u bërë  më të tretshme dhe të shijshme.

Vendi i origjinës: KROACIA