Kurkuma pluhur, 200g

Kurkuma pluhur, 200g

Biotona

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Kurkuma ose rrënja e verdhë është një bimë e famshme për erëzën e verdhë-portokalli që bëhet nga rrënjët e saj. Përveç aromës së saj të shijshme, rrënja e Curcuma longa mbështet fleksibilitetin dhe shëndetin e kyçeve tuaja. Është gjithashtu i mirë për mëlçinë (stimulon tretjen e yndyrës) dhe ndihmon në ruajtjen e lëkurës dhe sistemit nervor të shëndetshëm. Ai rrit më tej rezistencën natyrore të trupit dhe mbron qelizat kundër radikalëve të lirë. Rrënjët kurkuma të përdorura për Biotona Bio Curcuma Raw janë 100% të rritura organikisht. Menjëherë pas vjeljes, ato zgjidhen dhe thahen, përpara se të përpunohen në një pluhur që është shumë i ngjashëm me rrënjën e freskët për nga shija, era dhe ngjyra. Procesi i tharjes siguron gjithashtu që të gjithë lëndët ushqyese dhe fitonutrientët e pranishëm në natyrë të ruhen maksimalisht.

Shtoni Biotona Bio Kurkuma në smoothie ose shake në kombinim me fruta (lëngje) ose superushqime të tjera, qumësht (perime), kos ose ujë. Në këtë mënyrë ju mund të shtoni një përbërës të shëndetshëm në të gjitha pjatat tuaja - shpejt dhe lehtë. Ruajeni në vend të freskët dhe të thatë, të mbrojtur nga drita.

Është e rëndësishme të hani një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe të bëni një mënyrë jetese të shëndetshme.