Kurkuma, 50g
Kurkuma, 50g

Kurkuma, 50g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,70 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Turmeriku është ideal si erëz për salca, marinada, ushqime e pije dhe çajëra.

Fitohet nga rrënjët e bimës kurkuma dhe është një nga përpërësit kryesor të pluhurit Curry.

Vendi i origjinës: GJERMANIA