Krunde tërshëre, 500g
Krunde tërshëre, 500g

Krunde tërshëre, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,10 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Nga kokrra e melit, e kultivuar pa pesticide dhe aditivë. Me shije freskuese neutrale, të shkëlqyera në kombinim me kornfleksa të drithërave të ndryshme. Gjithashtu rekomandohet për rafinimin e mëtejshëm të bukës me fibra dhe mund të shtohet në kifle ose në petulla, si dhe në thekon të drithërave të tjerë.