Kripë e imët nga Mesologgi, 1000g

Kripë e imët nga Mesologgi, 1000g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €1,50 Zbritje

Kripa natyrale e detit e Mesologgi-së nuk i është nënshtruar asnjë trajtimi përveç larjes. Ai përmban të gjithë elementët gjurmë të nevojshëm për organizmin, si kalium, kalcium, magnez. Me prodhim të kontrolluar në miniera natyrale të kripës së detit, cilësia ruhet në nivelet më të larta.

Nuk është trajtuar me jod (dmth. shtim i jodit sintetik), përmban jod i cili për nga natyra përmban kripë deti, të cilën organizmi i njeriut e njeh dhe e përthith.

Kripa natyrale e detit e parafinuar përmban më shumë se 80 minerale dhe elementë të nevojshëm për jetën, ndërsa kripa e rafinuar nuk ka asnjë element të dobishëm metalik.

Kripa natyrale nga Mesolonghi është një element ushqyes shumë i rëndësishëm.