Kremë për zierje nga soja, 200ml

Kremë për zierje nga soja, 200ml

Allos

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Një zëvendësim i shkëlqyeshëm për kremin e gatimit pa laktozë dhe pa gluten.

Kremi i gatimit të sojës do të plotësojë në mënyrë të përkryer salcat, mbushjet, por edhe pijet e ndryshme.