Krema për duar Soft Wild Rose, 75ml

Krema për duar Soft Wild Rose, 75ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €5,60 Zbritje

Krem ushqyes dhe aromatik i duarve me përbërës të certifikuar organikisht 100% natyral nga bujqësia organike, duke përfshirë gjalpë shea, ekstrakt të gjetheve të aloe vera, lule trëndafili damasku dhe bajame të ëmbël, ulliri dhe vaj jojoba.
Produkti është organik, vegan, i biodegradueshëm dhe në ambalazhe me bazë bimore të bëra nga nënproduktet e kallam sheqerit.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët