Krem ditor hidratues për sy, 12.5ml
Krem ditor hidratues për sy, 12.5ml

Krem ditor hidratues për sy, 12.5ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €29,10 Zbritje

Kremi ditor hidratues për sytë ushqen dhe rafinon lëkurën delikate rreth syve. Kontura e syve është veçanërisht e prirur për rrudha dhe thatësi. Kjo formulë e pasur e lë lëkurën të butë dhe elastike.
Formulimi: Ananasi, mëllaga e bardhë dhe calendula kanë një efekt gjallërues, qetësues, duke zbutur pamjen e vijave të imëta dhe rrudhave. Distilati i trëndafilit, i përzier me avokado ushqyese, arrë makadamie dhe vaji i dranakuqit hidratojnë, ushqejnë dhe tonifikojnë.
Gjendja e lëkurës: Për të gjitha gjendjet e lëkurës.