Krem deodorant për shputa, 30ml
Krem deodorant për shputa, 30ml

Krem deodorant për shputa, 30ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €13,20 Zbritje

Kremi deodorant i shputave freskon shputat dhe mbështet lëkurën e shëndetshme. Pluhuri natyral I mëndafshit dhe niseshteja e orizit thithin drejtpërdrejt lagështirën e tepërt për një rehati të qëndrueshme. Ky formulim në mënyrë mbrojtëse mbështjell shputën me një shtresë të imët pluhuri, duke ndihmuar në parandalimin e fërkimit dhe pikave të presionit. Përbërja me vaj esencial rozmarine, sherebele dhe lule solidago evropiane ndihmon në zbutjen e djersitjes së tepërt. Kjo ndihmon në krijimin e një ambienti të ekuilibruar për shputat, duke ndihmuar në parandalimin e aromave të pakëndshme.