Kondicioner në sprej nga rozmarina, 250ml

Kondicioner në sprej nga rozmarina, 250ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €7,50 Zbritje

Rozmarina quhet edhe “vesa e detit”, dhe vlerësohet veçanërisht në rajonet mesdhetare si pjesë përbërëse e preparateve të aromaterapisë. Kondicioneri i Urtekram me rozmarinë vjen në një paketë praktike me spray dhe nuk ka nevojë të shpëlahet. Formula me glicerinë dhe kaprilat koko nga vaji i kokosit është krijuar në mënyrë që flokët të kenë të gjithë mbrojtjen nga ndikimet e jashtme, si dhe kujdesin hidratues. Ndihmon në ruajtjen e flokëve të butë dhe të zhdërvjellët dhe e bën më të lehtë krehjen. Thjesht spërkateni në flokë të thatë ose të lagur dhe shijoni kujdesin e aromaterapisë me rozmarinë. Shkundni para përdorimit.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët