Këri i kuq (në kanaqe), 55g

Këri i kuq (në kanaqe), 55g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €7,40 Zbritje

Një përzierje erëzash për oriz, salca dhe pjata të tjera sipas dëshirës tuaj.

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët