Karanfil i plotë, 30g

Karanfil i plotë, 30g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,50 Zbritje

Fruta karanfili të kultivuara bio, me aromë superiore. Certifikata bio garanton që kjo erëz nuk është trajtuar me pesticide dhe me plehra minerale gjatë rritjes në fushë dhe nuk është e ekspozuar ndaj temperaturave të larta dhe rrezatimit jonizues në përgatitjen për fazën e ruajtjes. Përveç bërjes së pijeve dhe çajrave të nxehtë, është i mirë pë përgatjen e shumë llojeve të gatitjeve që forcohen me shijen e saj.