Kanellë Ceylon pluhur, 150g

Kanellë Ceylon pluhur, 150g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €0,00 €8,50 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Kanellë e Cejlonit (Sri Lankës) është kanellë organike e pasur me kalcium, hekur, magnez dhe bakër, si dhe është një burim natyral i kaliumit dhe zinkut. Do të shtojë më shumë shije në ëmbëlsira ose drithëra në mëngjes me aromën e saj të plotë.