Kafe e pjekur e zezë, 250g

Kafe e pjekur e zezë, 250g

ECOPLAZA

Çmimi i zakonshëm €7,50 Zbritje

Kafe e zgjedhur, organike, e tregtisë së drejtë, e bërë nga kokrra kafeje premium Arabica dhe Robusta.