Imuno Zink Complex në sprej, 25ml

Imuno Zink Complex në sprej, 25ml

365 nature

Çmimi i zakonshëm €13,40 Zbritje

Immune Zink Complex përmban një formulë të fuqishme të zinkut liposomal, vitaminave C, D dhe B6, të cilat me fuqi sinergjike kontribuojnë fuqimisht në funksionimin normal të sistemit imunitar, kurse vitamina E gjithashtu kontribuon në veprimin e saj antioksidant dhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Është në një spërkatje praktike, e lehtë për t’u përdorur, thithur shpejt dhe e përshtatshme për veganët.

Zinku liposomal është një formë e veçantë e zinkut, e cila, falë liposomeve, të cilat e çojnë substancën aktive drejtpërdrejt në qelizat e trupit, siguron thithjen e shpejtë në qarkullimin e gjakut.

Zinku kontribuon në:

  • funksionimin normal ë sistemit imunitar
  • mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ
  • mbajtjen e normalitetit të kockave
  • funksionimin normal kognitiv
  • ruajtjen normale të shikimit, flokëve, lëkurës dhe thonjve