Hurma, 200g
Hurma, 200g

Hurma, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,70 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Hurmat përshtaten në mënyrë të përkryer në pijet e frutave ose me ëmbëlsira dhe janë gjithashtu të përkryera si ushqim i shpejtë.