Hikërror, 500g

Hikërror, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Produkt 100% organik. Hikërra klasifikohet në drithëra, por në të vërtetë bie në perime të gjelbërta. Më së shumti e nxeh organizmin nga të gjitha drithërat dhe rekomandohet veçanërisht që të përfshihet në dietë në dimër. Mund të zihet dhe të gatuhet në formë pures për supa, bukë, palpeta, muffins si dhe mund të përgatiten fide japoneze. Është mirë ta fërgoni atë para se të gatuani. Udhëzime për përdorim: të zihet 30 minuta në raport me ujin dhe hikrrës 2:1.