Hamamelis, ujë i lules, 100ml

Hamamelis, ujë i lules, 100ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €11,90 Zbritje

Uji i luleve të Hamamelis virginiana, ka një efekt astringent, antibakterial, rigjenerues, anti-inflamator; zvogëlon skuqjen, skuqjen, lishat, ënjtjen dhe qërimin e lëkurës. Përdoret për të lehtësuar ënjtjen dhe skuqjen pas pickimit të insekteve. Rekomandohet për kujdesin e lëkurës me vaj me poret e zgjeruara.