Goji Berry, 100g

Goji Berry, 100g

Bicosmos

Çmimi i zakonshëm €0,00 €4,90 Zbritje

Manaferrat e papërpunuar organikë goji, me cilësi organike, vlerësohen për përbërjen e tyre të vlefshme ushqyese dhe janë ndër përfaqësuesit më të njohur të "superfood". Ato janë ideale për shtimin e qullës së ëmbël, muesli, ëmbëlsira dhe si një mesore e shëndetshme dhe e shijshme.