Gjalpë nga kakao, 200g

Gjalpë nga kakao, 200g

Orgona Superfood

Çmimi i zakonshëm €8,90 Zbritje

Produkt 100% organik, me certifikatë nga Unioni Evropian. Për shkak të cilësisë së butë dhe aromës së pasur me çokollatë, kjo gjalpë bimore është ideale për pjekurina të shijshme me çokollatë dhe ëmbëlsira natyrale. Shëndërrohet në lëng mbi 35°C. Përzihet me pluhur kakao dhe ëmbëlsues natyrorë si dhe aditivë sipas dëshirës.