Ginkgo biloba, 100 ml

Ginkgo biloba, 100 ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

  • Mbështet kujtesën dhe përqendrimin
  • Kontribuon në një qarkullim më të mirë cerebral
  • 100% e pastër dhe natyrale
Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë

Pikat e bimës bio Physalis Ginkgo biloba kontribuojnë në një qarkullim më të mirë të gjakut në tru, duke ndihmuar kështu aftësinë tuaj për të kujtuar gjërat. Përbërësit aktivë të gjetheve të xhinko mund të përfitojnë këdo që ka nevojë për një rritje të kujtesës (të moshuarit, studentët, menaxherët, etj.).

Ekstraktet hidroalkoolike Physalis janë bërë ekskluzivisht nga bimë të kultivuara organikisht. Ato janë një burim i koncentruar dhe i pastër i përbërësve aktivë dhe nuk përmbajnë substanca shtesë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: Gingko (gjethe) ekstrakt hidroalkoolik* (100%). *kultura organike

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Të merret me pak ujë ose lëng frutash. 60 deri në 90 pika është e barabartë me 243 deri në 366 mg gingko.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.

Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj në rast të përdorimit të njëkohshëm me antikoagulantë.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.