Garam Masala, 40g
Garam Masala, 40g

Garam Masala, 40g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €4,30 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Përzierja indiane e mëlmesave, Garam Masala është një kombinim popullor i bimëve organike aromatike, të cilat kombinohen në pjata të shumta me shijen e tyre specifike. Përdoret për një numër të madh ushqimesh, salcat dhe varieteteve, sidomos për bishtajore të lehta siç janë thjerrëzat. E përshtatshme për veganët.

Vendi i origjinës: GJERMANIA