Fiq i thatë, 200g

Fiq i thatë, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €4,70 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me certifikatë organike nga Unioni Evropian. Fruta të ëmbël dhe ushqyes karakteristikë kjo e dietës mediterane. Janë ushqim perfekt për tu ngopur dhe për të pasur një shëndet sa më të mirë.