Fasule Azuki në kanaçe, 400g
Fasule Azuki në kanaçe, 400g

Fasule Azuki në kanaçe, 400g

Amaizin

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Nëse dëshironi të hani ushqim të shijshëm dhe të shpejtë, ky variant i fasules azuki është zgjedhja e duhur. Në traditën japoneze të kuzhinës, azuki përgatitet si ëmbëlsirë me rrush të thatë me oriz ose mjaltë të elbit. Ka një përqindje të lartë të proteinave dhe karbohidrateve.