Fara nga kakao, 200g

Fara nga kakao, 200g

Biotona

Çmimi i zakonshëm €15,50 Zbritje

Biotona bio fara kakao rrjedhin nga fasulet e kakaos Theobroma, një pemë e vogël që rritet në tokë pjellore në pyjet e shiut të Amerikës së Jugut. Kakao fillimisht u përdor nga Aztekët dhe Majat në ritualet shpirtërore. Ajo u fut për herë të parë në Evropë nga spanjollët. Farat e kakaos Biotona nga Peruja përftohen nga bluarja e ashpër e fasuleve të kakaos Criollo të fermentuara, të thara dhe të rritura organikisht. Kjo rezulton në thumba të lezetshme të kakaos, 100% të pastër dhe të papërpunuar, pa aditivë dhe ende të mbushur me të gjithë fitonutrientët e tyre natyralë. Kjo është mënyra se si duhet të hahet kakaoja! Një produkt i ndershëm, në të gjitha kuptimet e fjalës!

Ju mund të përdorni Biotona bio farat kakao si pjesë e mëngjesit tuaj me superushqime të tjera në muesli, ose me pastat tuaja të preferuara, ose të spërkatura mbi një sallatë frutash ose ndonjë puding tjetër. Ju gjithashtu mund t'i hani ato të pastra, si një rostiçeri me shije intensive dhe krokante. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, të mbrojtur nga drita.