Fara chia

Fara chia

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €5,40 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Farat Chia janë të pasura me acide yndyrore të pangopura, gjithashtu përmbajnë kalcium, magnez, hekur dhe fosfor natyral. Mund t'i shtoni ato në brumë të bukës, në drithëra apo në lëngje të ndryshme.