Erytrytol, 500g

Erytrytol, 500g

Diet Food

Çmimi i zakonshëm €9,60 Zbritje

Ëmbëlsuesi inovativ nga burime natyrore dhe 0 kalori.
Në epokën e sotme, mënyra e jetesës detyron reduktimin e sheqerit dhe marrjes së kalorive.

Kërkesat e shijes dhe nevoja për të ruajtur shijen origjinale të ëmbël në produktet e ndryshme, veçanërisht në produktet e ëmbëlsirave, akulloret etj., krijojnë vështirësi të veçanta në ruajtjen e ekuilibrit të duhur të shijes në zëvendësimin e sheqerit me një ëmbëlsues alternativ.

Përgjigjen për këto vështirësi mund t'ju japë eritritoli, i cili vitet e fundit ka marrë një peshë të konsiderueshme në fushën e ëmbëltuesve.

Eritritoli është një alkool sheqeri që gjendet natyrshëm në disa fruta.

Ka rreth 60-70% ëmbëlsinë e sheqerit me një profil të ngjashëm shijeje.

Së fundi, ai paraqet shumë përparësi teknologjike ndaj ëmbëltuesve të tjerë duke mundësuar kështu aplikime të shumta në furrë buke, ëmbëlsira dhe pije - pije joalkoolike.