Dredhëz pluhur, 75g

Dredhëz pluhur, 75g

Bobice

Çmimi i zakonshëm €19,50 Zbritje

Luleshtrydja është një bimë gjeniale nga një familje trëndafilash me rreth dhjetë lloje, pothuajse të gjitha prej të cilave hanë të shpërndara në zonën e butë veriore dhe vetëm një në Kili. Mikronutrienti i luleshtrydheve është një thesar i vërtetë antioksidantësh, sa 60 mg vitaminë C në 100 gram manaferra aromatike, gati një e katërta e nevojave ditore të manganit dhe përdorimi i rregullt tek gratë mund të zvogëlojë mundësinë e sulmit në zemër me aq shumë. si një e treta!
Disa nga efektet e njohura:
- Ndihmon në rregullimin e niveleve të insulinës dhe sheqerit në gjak:
- mbrojnë enët e gjakut dhe ndihmojnë në rregullimin e presionit të gjakut; - Përmirëson qarkullimin; ka një efekt pozitiv në simptomat e astmës.
- luan një rol të rëndësishëm në parandalimin e sindromës metabolike.