Cornflakes, 250g

Cornflakes, 250g

Hammer Muhle

Çmimi i zakonshëm €2,40 Zbritje

Leskër e misrit janë një ushqim i shijshëm në kombinim me pije bimore, qumësht, si dhe lloje të ndryshme të kosit dhe zëvendësuesve të tyre bimor. Nëse i përdorni ato me fruta të thata dhe arra, mëngjesi do të jetë edhe më i shijshëm.