Shampon me hithëra, kundër zbokthit, 500ml

Shampon me hithëra, kundër zbokthit, 500ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Hithra është e njohur gjerësisht për mijëra vjet për përfitimet e saj të tilla si ajo për trajtimin e flokëve problematikë të prirur ndaj zbokthit. Tani ju mund t’i jepni kokës një frymë jete me fuqinë e hithrës, ekstraktit të lëvores së manjolës dhe aloe vera ushqyese.