Sapun nga misri dhe menta, 100g

Sapun nga misri dhe menta, 100g

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €5,40 Zbritje

Kombinimi perfekt i përbërësve, pastron dhe ripërtërinë lëkurën.

Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht për lëkurën e yndyrshme dhe të kombinuar.

Siguron një lëkurë të butë.

Pastron thellë poret e bllokuara, ushqen dhe freskon.