Sapun nga trëndafili, 100g

Sapun nga trëndafili, 100g

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Sapuni me vaj esencial geraniumi në bazën e gjalpit të sheas i ofron lëkurës hidratimin e nevojshëm, butësinë dhe në të njëjtën kohë ka efekt të dobishëm në lëkurë të prirur ndaj alergjisë. Ajo përmbanë yndyrë të dobishme bimore që ndihmon rigjenerimin e qelizave të lëkurës dhe ngadalëson plakjen e lëkurës.