Chlorela+Spirulina, 500tab

Chlorela+Spirulina, 500tab

Physalis

Çmimi i zakonshëm €36,50 Zbritje

  • vitalitet
  • Menaxhimi i peshës

Përshkrimi
Suplement ushqimor

Algat janë kultivuar dhe përdorur si burim ushqimi për më shumë se një mijë vjet. Physalis Chlorella + Spirulina* bio, përkatësisht një algë njëqelizore e gjelbër e ndezur e ujërave të ëmbla dhe të kripura, kontribuojnë në vitalitetin dhe rezistencën natyrore. Chlorella, fjalë për fjalë do të thotë "gjethe e vogël jeshile", mbështet funksionin normal të mëlçisë dhe pastrimin e brendshëm, ndërsa **spirulina kontribuon në menaxhimin më të mirë të peshës.

Procesi i 'murit qelizor të thyer' të klorellës. Pini dy litra ujë në ditë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

PËRMBAJTJA
500 tableta

PËRDORIMI

4 deri në 6 tableta në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.

Përmban sulfite të pranishme në natyrë.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.