Çaj Tulsi Relax

Çaj Tulsi Relax

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

YOGI TEA® Tulsi Relax është një thesar i vërtetë. Kjo përbërje e veçantë çaji kombinon tulsin e çmuar, të njohur si "borziloku i shenjtë" ose "mbretëresha e bimëve" në Ayurveda, me nota frutash portokalli dhe jamball. Rezultati është një përzierje e shijshme çaji për momente të shenjta relaksi.

Çaji për të gjithë ata që kërkojnë qetësi në jetën e përditshme.