Çaj i bardhë me Aloe Vera

Çaj i bardhë me Aloe Vera

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Mirë se vini në veten tuaj! Në këtë përbërje, ju priten në një përqafim delikat nga çaji i bardhë i cilësisë së lartë dhe barishte e erëza aromatike. Shijet që shijoni ju bëjnë të shkëlqeni nga brenda: butësia e mishëruar nga aloe vera, butësia e kamomilit dhe pastërtia e çajit jua transmetojnë të gjithë bukurinë e tyre.

Çaji për të gjithë ata që kërkojnë shkëlqimin e tyre të brendshëm.