Çokollatë nugat & marzipan, 35g

Çokollatë nugat & marzipan, 35g

Allos

Çmimi i zakonshëm €1,80 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Pllakëz e shijshme me çokollatë, e bërë me shtimin e mjaltit, çokollatës të errët dhe bajameve. Kjo përzierje e shijeve krijon një kombinim ideal për një rostiçeri të shijshme.