Çokollatë me lajthi dhe duda, 70g
Çokollatë me lajthi dhe duda, 70g

Çokollatë me lajthi dhe duda, 70g

Happy Benjamino

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Çokollata organike në kombinim me lajthi dhe duda do të bëhet deserti juaj i preferuar i çokollatës dhe është menduar për të gjithë ata që shmangin gluten.