Çokollatë me fruta të thata dhe arrore, 100g

Çokollatë me fruta të thata dhe arrore, 100g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Çokollatë me fruta të thata dhe arra të ndryshme si shqeme, bajame dhe lajthi.

Atribute të veçanta
Organike