Çokollatë limon & spirulinë, 70g
Çokollatë limon & spirulinë, 70g

Çokollatë limon & spirulinë, 70g

Happy Benjamino

Çmimi i zakonshëm €0,00 €2,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Çokollata organike me një kombinim të limonit dhe spirulina do të bëhet ëmbëlsira juaj e preferuar me çokollatë dhe është e menduar për këdo që shmang glutenin.